בלוג לנושאי מדע scienceblog.galbarak.co.il » מחקרי התה הבריטיים (וגם של אחרים)

מחקרי התה הבריטיים (וגם של אחרים)

מאת גל ברק

לאחר שכתבתי בעבר כתבה מסויימת, על מחקר בריטי על סדקים בביסקוויטים, נזכרתי בשני מחקרים קודמים בנושא: האחד עסק ב“מה צריך לשים קודם בספל, החלב או התה?“ והשני ב“מהי הצורה האופטימלית לטבול ביסקויט בתה, כך שהוא ירטב ככל האפשר, אך לא ישבר“.

בסקרנותי, הלכתי לגוגל, וביצעתי חיפוש, באתר החדשות של הבי.בי.סי. מלת החיפוש: תה.
והתוצאה: מעל 9,000 דפים (שוב, רק באתר החדשות של הבי.בי.סי news.bbc.co.uk) בהם מופיעה המלה.

והרי מספר מחקרים המוזכרים באתר, לדוגמא:

התה יכל לעזור נגד סרטן

התה טוב לעצמות

התה טוב לשיניים

התה טוב נגד מחלות פרקים

התה טוב נגד דלקות

אחרי התקף לב, מומלץ לשתות תה

(למרות זאת, יש מי שמקלקל את החגיגה, ואומר שאין מספיק עדויות לטענות מסויימות. כאן, לגבי התקפי לב: http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/2350259.stm )

אגב, למרות כל האמור לעיל, שתית התה בבריטניה בירידה.

ושלא מתחום הבריאות:

במזיגת תה מקומקום תמיד יהיה טפטוף…

הדרך המושלמת לטבילת ביסקויט בתה

(חילול הקודש :) ) ביסקויט טבול בחלב בטעם שוקולד, טעים יותר מביסקויט טבול בתה.

ו…איך להכין את התה המושלם

לרויה :)

הסיפור הזה סגור לתגובות כרגע.